Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2017-05-04

Fetish Techno Party, May 27th

sfw_fetish_techno_party_1200

Datum: Lördag 27 maj
Tid: 20.00-00.00, därefter ?OMO 00.00-05.00
Plats: Eventhuset, Vretensborgsvägen 5, ingång från baksidan till höger
Biljettpris: Förköp 250 SEK, reducerat pris* 200 SEK, båda inklusive garderob (gäller hela kvällen, 20.00-05.00)
*Vi säljer ett begränsat biljetter till reducerat pris. Du som är student eller arbetslös kan köpa en sådan, annars är det fullpris som gäller.

Välkomna till vår stora fest under Stockholm Fetish Weekend, som i år är ett samarrangemang mellan Dekadance och ?OMO. Vi startar redan klockan 20.00 i Dekadance regi, med scenshower, utlevnad och stans blankaste outfits! Vid midnatt tar ?OMO över rodret, med fantastiska visuals och smutsig techno (bland annat space techno, med inslag av hypnotisk acid, från Boston 168 [IT]) som får alla att svettas till stängningsdags.

Rent praktiskt innebär detta upplägg att mellan 20.00 och 00.00 gäller Dekadance regler kring exempelvis medlemskap, dresscode osv. Efter midnatt krävs inte medlemskap i Dekadance och det kommer inte heller vara strikt dresscode, men det kommer fortsatt finnas möjlighet att använda lekmöbler och darkroom (som kommer ligga avskilt). Observera dock att det kommer finnas besökare som kanske är mindre vana vid att se fetischism och BDSM-utlevnad. Det är som alltid på våra (och ?OMOs) fester fotoförbud för alla besökare hela kvällen.

Biljetten gäller hela kvällen för de som är medlemmar i Dekadance. Du får alltså både en stor Dekadance-fest och en fantastisk efterfest (eller en skönt fetischistisk förfest och en grym technofest) för 250 kronor!

Välkomna!

Copyright © Dekadance