Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2024-06-19

Dekadance Pervpride 2024

Dyk in i en natt av total frihet och mångfald när Dekadance bjuder in till årets mest efterlängtade fest ? Dekadance PervPride 2024! I en värld där alla former av kärlek, identiteter och uttryck är välkomna, kommer vi att fira vår gemensamma passion för frihet och individualitet under en magisk och oförglömlig natt? .

Vad kan du förvänta dig?
Dekadance PervPride 2024 kommer att erbjuda en unik mix av musik, konst och interaktiva upplevelser som kommer att utmana och inspirera. Vi fyller Slakthuset med allt från pulserande beats och hypnotiska visuals till intimare hörn för samtal och reflektion.

Klä dig för frihet
Dresskoden är en hyllning till mångfald och kreativitet. Oavsett om du vill uttrycka din inre artist, en fetisch-fantasi, eller bara vara dig själv, är detta kvällen för att låta din kreativitet flöda fritt. Tänk extravagans, tänk frihet, tänk det du alltid velat men aldrig vågat ? PervPride är din plats att lysa!

Dekadance Dresscode : https://www.dekadance.se/?page_id=74

Pintrest för inspo : https://pin.it/3OgPQjfcl

Är du osäker på om din outfit följer dresscode så maila en bild så snart som möjligt till info@dekadance.se så ger vi besked. Dresscode är till för att alla ska bidra snarare än att stänga ute. Våra dresscodevakter gör en bedömning av samtliga och ger förslag på uppgraderingar om din outfit inte följer reglerna. Ingen återbetalning sker om du till slut behöver nekas.

Biljetterna är begränsade, så se till att säkra din plats till årets hetaste och mest unika fest. Observera att evenemanget är endast för medlemmar, så om du inte är medlem ännu, se till att registrera dig för att inte missa denna episka natt?.
Biljettlänk: https://www.nortic.se/ticket/event/59156?

OBS - Medlemskap KRÄVS! : https://www.dekadance.se/register.php
Dekadance PervPride är inte bara en fest ? det är en hyllning till den mångfald och frihet som vi alla står för. Låt oss tillsammans skapa en natt fylld av kärlek, respekt och oförglömliga minnen. Vi ses på PervPride 2024!
Dekadance - Där frihet möter kreativitet

Information om installationer och DJs kommer!

Copyright © Dekadance