Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2024-07-02

Dekadance 20 års Jubileum

Kvällen kommer att vara en festlig kavalkad av spektakulära framträdanden, överraskningar och dans under neonljus och laserstrålar. Vi har bokat Banankompaniet för en kväll av intensiv fest, mingel och utlevnad. Det blir en unik möjlighet att återknyta kontakten med gamla vänner och träffa nya likasinnade


Vi släpper fler biljetter än någonsin tidigare, så se till att boka din plats i tid! Varje gäst är en viktig del av vår historia, och vi ser fram emot att skapa nya minnen tillsammans

Datum: Lördag 31 augusti 2024
Plats: Banankompaniet, Frihamnsgatan 14. T-Bana Gärdet, Busshållplats Frihamnen.
Tid: 21:00?03:00, entré stänger 23.59.

Biljetter:
Fullt pris : 550:-
Reducerat pris : 450:- för dig med begränsad ekonomi - student, arbetslös, sjukskriven eller pensionär. Begränsat antal
VIP Biljett: 750:- Separat entrekö och GoodieBag
Kombobiljett, Fullt pris: 900kr. Pervpride + Jubileumsfesten. SLUTSÅLD

Biljettlänk: https://www.nortic.se/ticket/event/59156
Nortic erbjuder ett avbeställningsskydd för biljetterna. Notera att läsa deras villkor för vad som gäller för avbeställning.

Höjdpunkter:

DJs som kommer att hålla dansgolvet vibrerande hela natten.
Artister som utforskar gränserna för identitet och uttryck, vi kan utlova ett flertalet shower med olika fetisher och teman som fokus, missa inte detta.
Tematiska rum som erbjuder olika upplevelser, från sensuella chillout-zoner till energifyllda dansytor.

Klädkoden är kreativ elegans med en dekadent touch ? tänk fritt och låt din inre konstnär blomstra, detta ihop med vår ordinarie dresscode - Dekadance dresscode! Tillsammans ska vi göra denna kväll till något alldeles extra.

Är du osäker på om din outfit följer dresscode så maila en bild så snart som möjligt till info@dekadance.se så ger vi besked.
Dresscode är till för att alla ska bidra snarare än att stänga ute. Våra dresscodevakter gör en bedömning av samtliga och ger förslag på uppgraderingar om din outfit inte följer reglerna. Ingen återbetalning sker om du till slut behöver nekas.

Varmt välkomna till en kväll av dekadens, glamour och minnen för livet! Låt oss fira 20 år av Dekadance på det mest spektakulära sättet!

Dekadance - Skapa din egen verklighet


Allmän information:

Totalt fotoförbud gäller som alltid. Om du vill bli fotograferad, fråga en av våra fotografer som har tydliga fotobrickor.

Mobiltelefon är endast tillåten inom markerade mobilzoner.

Medlemskap krävs: Medlemsregistrering

Information kring dresscode: Dresscode

Om du någon gång under festen känner dig osäker eller otrygg så finns crew och styrelsen där för dig. Vi har särskilda brickor och finns där för att kunna hantera frågor och situationer på plats. Får du inte tag i oss finns ordningsvakter alltid vid entré.


För att kunna skapa en så bra fest som möjligt behöver vi din hjälp. Du kan hjälpa till på många olika sätt, innan, under eller efter festen. Maila oss på info@dekadance.se och skriv i ämnesraden Volontär!

Copyright © Dekadance