Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2014-03-09

Regler

Dekadance har några enkla regler som vi förväntar oss att alla följer. Detta för att alla ska känna sig trygga och trivas under festkvällarna. Inga konstigheter alls...

1. Följ vår Dresscode
2. Tafsa inte på andra utan tillåtelse.
3. Inga droger
4. Visa respekt för alla på klubben
5. Fotoförbud. Vi har officiella fotografer på plats med fotografbrickor.
6. Vad som händer på Dekadance stannar på Dekadance. Berätta inte vem som var på en fest eller vad de gjorde.


Sedan kan det finnas speciella regler för specifika fester. Men dessa anges alltid i festinformationen.

Om ni ser att någon annan gäst har svårt att hålla sig till dessa regler, så är ni välkomna att kontakta vakterna eller festarrangörerna.
 

OBSERVERA: TOTALT FOTOFÖRBUD PÅ VÅRA FESTER!
Det är OERHÖRT VIKTIGT att detta efterlevs, för att våra besökare ska känna sig trygga på festerna och inte riskera att hamna på bild när de lever ut sin fetisch.

Det är alltså HELT förbjudet att:
  • Ta bilder på sig själv eller andra personer i lokalen, även med deras medgivande. Gäller även om du står långt ifrån andra människor, vid en vägg eller liknande.

  • Ta bilder under performances

  • Använda mobilkamera för bild, film eller ljudupptagning


Alltså: Fotoförbudet finns för att skydda våra medlemmars integritet och skapa en stämning där man kan slappna av och vara sig själv fullt ut.

Vill du ha foton på dig själv i din outfit, kontakta de officiella fotograferna med bricka, eller ta bilderna innan du åker till festen. INTE i festlokalen, garderoben eller rökrutan utanför.

Om du ser någon som tar bilder utan fotobricka, kontakta en arrangör, de bär en silverbricka med Dekadances logotyp på. Smygfotaren kastas omedelbart ut från festen.

Copyright © Dekadance