Dresscode

För att komma in på Dekadances fester måste du vara klädd enligt vår dresscode. Detta för att skapa en tät, fetischpräglad stämning och sålla bort gäster som vill gå bara för att titta på andra, utan att själv bidra till stämningen. Dekadance ska vara en frizon för partyglada kinksters!

Huvudregeln är att dina kläder ska uppfattas som utpräglat kinky även av andra.

Observera att olika fester kan ha olika dresscode – ibland tillåter vi typer av plagg/material som annars inte godkänns, och ibland tillåter vi inte det som nästan alltid funkar. Till exempel är inte latex tillåtet på en fest riktad till uniformsfetischister.

Läs ALLTID igenom dresscodeinstruktionen för den aktuella festen noggrant. Är du det minsta osäker på vad som gäller, maila en tydlig bild och beskrivning av det du tänkt bära till dresscode@dekadance.se så får du veta i förhand om din klädsel är godkänd eller inte.

Såhär ser vår dresscode ut:

• Lack/PVC, gummi och latex
Material som nästan alltid funkar, om det inte fungerar så står det tydligt i den aktuella festens dresscodebeskrivning.

• Läder, wetlook  och galon/vinyl
Material som dock bara fungerar om plaggets design är kinky, det vill säga inte vanliga regnkläder, wetlook-leggings, MC-jacka och knälång skinnkjol eller liknande. Chaps, harness, sele, linnen med nitar etc. går bra.

• Uniformer
En paraduniform, historisk militäruniform (tex SS-uniform eller Röda Armén), modern officersuniform eller uniformsdelar i kombination med andra kläder enligt vår dresscode är godkänt. Observera att hakkors alltid skall täckas över.
Utförligt regelverk om SS-uniformer hittar du här
Moderna kamouflage- och fältuniformer är inte godkända. Skoluniformer, sjuksköterskeuniformer, bomullskilt och liknande fungerar inte.

• Korsetter 
Funkar i kombination med övrig dresscode.

• Erotiska underkläder 
Minimalt och explicit. Jockstrap, spets och utmanande. Gäller alla kön – inga bomullskalsonger eller Sloggitrosor.

• Metallkläder, ringbrynjor och rustningar i olika material

• Crossdressing
Vi gör inte skillnad på kön i vår bedömning, så väljer du att klä dig som ett annat kön måste du ändå följa dresscodereglerna.

• Kroppsmålning
Om det är bra gjort och färgen inte färgar av sig, och i kombination med övrig dresscode.

• Naket
Det är inte tillåtet att gå med nakna kön oavsett övrig klädsel.

• Temakläder 
Om det är genomtänkt, genomarbetat med kinkykänsla och kopplat till det aktuella temat. Om kläderna inte ryms inom ramarna för dresscodereglerna måste de godkännas i förväg, maila en tydlig bild till dresscode@dekadance.se.

• Bondage
Rep, kedjor, sele, bondagetejp etc. i kombination med övrig dresscode.

• Skor
Vi kräver inte att du bär utpräglade fetischskor, men tänk på att skorna ska passa hyfsat till din outfit. Välj kängor framför sneakers, och lämna foppatofflorna hemma… Vi tillåter inte gäster att gå barfota på festen bland tappade glas och stilettklackar.

• Övrigt
Vi tillåter inte vapen och realistiska vapenattrapper – knivar, värjor och svärd, granater, kaststjärnor och eldvapen (inklusive luftpistoler och replikor) etc.

TIPS!
Ha gärna med dig extrakläder som du VET att du kommer in i om du vill utmana vår dresscode med en ny outfit. Då slipper du bli besviken om du inte kommer in. Och VI vill ju gärna att du kommer in!

Exempel på kläder vi INTE vill se är:
-Jeans – under inga som helst omständigheter!
-Vanlig t-shirt
-Vanlig tygskjorta (om den inte ingår i en uniform)
-Vanliga bomullsunderkläder
-“Lilla svarta klänningen”
-Kostym, frack etc.

Som ni märker så gillar vi inte “vanliga” kläder. Om du kan gå på gatan med dina kläder, utan att folk vänder på huvudet ordentligt efter dig, är det förmodligen ingenting som du kommer in med på Dekadance. Så gå gärna ut och testa i förväg! 😉

Osäker eller har andra frågor?
Är du osäker på om det du har tänkt ha på dig är godkänt eller inte? Skicka ett mail med en tydlig bild till dresscode@dekadance.se så hjälper vi dig avgöra om kläderna fungerar. Men var ute i god tid, några dagar innan festen har vi mycket att göra.

Vid dörren görs en individuell bedömning av våra dresscodevakter. Därför är det bättre att fråga innan om du känner dig osäker!

OBS! Eftersom varje gäst bedöms individuellt kommer du INTE in utan att följa vår dresscode oavsett hur uppklädd din partner är.

OBS!
Om du inte vill visa dig på stan i dina Dekadance-kläder så kan du byta om inne på klubben. Det finns också alltid möjlighet att hänga in dina vanliga kläder i garderoben under festen.

Comments are closed