Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2022-10-27

Dekadance Prism 3/12

Litur Faarf Färg Couleur Renk Umbala Colour FarbeBILJETTER SLUTSÅLT

I en mörk och deprimerande värld lyser du som en ljusstråle och en explosion av färg! Är du kanske grön som en smaragd, röd som eld, rosa som en enhörning eller isigt blå? I denna all-out färgfest vill vi att du vågar skimra i dina mest lysande färger! Släpp det dunkla mörkret och dansa in i natten med glans och färg.

Det här är Dekadance Prism, något du aldrig sett förut!
3 december 2022
22.00-03.00, entrén stänger 23.59
Blivande, Södra Hamnvägen 9, Stockholm

Vi kommer äntligen utforska en helt ny lokal, Blivande i Frihamnen! Den är delvis redan inredd och har riktigt kreativa inredare så den är både sjukt snyggt och häftigt inredd. De har ett helt magiskt ljudsystem som bara längtar efter att få leta sig in i våra hjärnor med sitt krispiga sound samtidigt som basen slår som en murbräcka in i det glada kinkyhjärtat hela natten ända in på småtimmarna. Blivande är en känd scen som har sina egna traditioner och rutiner. En av dessa är att grundregeln hos Blivande är att man inte har skor på sig. Den här gången är det dock ok med den viktiga regeln att du får inte ha samma skor inne som du haft ute. Se vidare Förtydligande om skor

Viktig info om dresscode

Bar
För andra gången i Dekadance historia kommer vi sköta vår egen bar så billigare går hand i hand med begränsat utbud. Swish (eventuellt kort) gäller för baren!

Är du inte med och roddar på dagen, då rekommenderar vi Club Abzints traditionella kinkjulmarknad som sker samma dag så gå dit, mingla och shoppa!
https://www.darkside.se/?event=51669

Roddare och crew
Dekadance events kräver en hel del arbete och vi kan inte klara det utan hjälp!
Vill du hjälpa till med festen kan du höra av dig till info@dekadance.se eller på Darkside. Vi behöver som vanligt roddare innan och efter festen samt pålitlig crew under festen som ska bidra till allas trygghet.

Varmt välkomna till Dekadance Prism 2022!
Förtydligande om skor

Vi har fått ett par frågor om skor och hoppas att följande förklaring skall räta ut frågetecknen.

Man måste ta av sig sina ytterskor när man kommer till festen och byta till inneskor/väl rengjorda festskor. Alltså; de skor man har utomhus på väg till festen får man sen inte ha inne på själva festen. De får du bära med dig och byta om till när du kommit in.
Man får ha vilka skor man vill ? klackskor, kängor eller lågskor ? på festen så länge de är rengjorda och har gummisula.
Anledningen till detta är pga fina stengolv i delar av lokalen och därför önskar lokalägaren att man inte har stålspetsar, klackjärn eller nitar under sina skor då det förstör stengolvet.

Så ta en titt på dina tänkta festskor och kolla på dess sulor. Är sulan av gummi = allt lugnt ? är sulan i stål, ta dina näst ballaste skor, kolla sulan? osv.
Vi ÄLSKAR coola skor som är både galna och dunderheta, gärna med klack och gärna blanka, tänk bara på de känsliga golven.

Ex:
?Jag har asfeta kängor jag alltid har och ska bara gå från bussen till lokalen?
-Du behöver ta av dem och ha andra skor på festen.

?Jag åker taxi i mina herrejösses fina högklackade och går bara från taxin till lokalen? ? -Du behöver ta av dem och ha andra skor på lokalen.

?Jag har mina sköna gympaskor och har mina asfeta kängor om halsen?
-Du behöver ta av dina sköna skor och ta på dina asfeta kängor på festen, hejja dig!

?Jag har med mig mina 16cm pleasers till festen och går i ett par mer fotvänliga skor till festen?
-Hejja dig, lämna in de låga skorna och kom i full stämning genom att byta till dina pleasers.

Frågor? Maila till info@dekadance.se så reder vi ut det.
Viktig info om dresscode

Dresscode:

Likt färgstrålen ur prismat skiner vi upp den magiska kvällen! Vi ser helst att er klädsel är åtminstone till hälften en färg som inte är svart eller vit. Detta innebär att det i övrigt är samma regler som gäller den vanliga dresscoden, om än något mer frisinnat.

Så vad gäller då?

Om du har två dundersnygga outfits så ta den mest färgglada. Roliga tygkreationer kan godkännas om de är fantastiska och extravaganta men då helst i kombination med den vanliga dresscoden, dvs lack/läder/latex så det fortfarande är kinky. En färggrann hoodie och pösiga reflexbyxor eller neonfärgade arbetskläder är t ex inte ok.

Det är fortfarande en Dekadancefest vilket gör att temat är Dance-Dress-Play så klä upp dig så mycket du kan, lek, lev och dansa in det moraliska förfallet på den här festen också.

Exempel:

?Kan jag komma i min fräna jättefärgglada tisha?? Nej, det är fortfarande en kinkyfest så det behöver vara mer än bara färg för att komma in.

?Jag har bara svarta lackkläder men sjukt mycket fräna färgglada kinky underkläder? Lämna lacken, kom i underkläder.

?Min latex är nästan bara svart men har färgglada UV-detaljer iaf? Ja det går bra. Ta den mest färgglada du har.

?Jag vill komma i uniform.? Välkommen att ta den färggladaste du har och om det finns extra ordensband eller epåletter eller dylikt som du är bekväm med, ta dem också.

?Jag har ett harness med LED:ar som blinkar med musiken? Välkommen kör hårt!

Frågor? Maila till info@dekadance.se så löser vi det.

Copyright © Dekadance