Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2023-06-21

Perv Pride 2023!

Återigen är det dags för festen då vi tar ställning mot diskriminering och hyllar mångfalden i vår sexuella kultur! Stockholm Pride är Skandinaviens största festival för HBTQ+-allierade. Självklart arrangerar Dekadance återigen Perv Pride med fokus på färg och att uppmärksamma denna stolta vecka med dans, färg och fantastiska outfits!
dans

Dekadance Perv Pride 2023

Datum: Lördag 5 augusti 2023
Plats: Slakthuset, Slakthusgatan 6. T-bana Globen.
Tid: 21:00:03:00, entré stänger 23.59.
Priser:
Fullt pris: 350kr
Reducerat pris:
SLUTSÅLT för dig med begränsad ekonomi - student, arbetslös, sjukskriven eller pensionär. Begränsat antal
Stödbiljett, 500kr, för dig med extra bra ekonomi. Begränsat antal.
Biljetter köps på
https://www.nortic.se/ticket/event/48348Dekadance erbjuder denna natt en fristad för både nya och inbitna fetischister. Ta en paus från schlager, ta på dina mest färggranna fetischkläder, kom och dansa till fantastiska DJs! Detta är en kväll då vi uppmärksammar hur stolta vi är över vilka vi är, vad vi gör och alla våra regnbågsvänner. Vi är stolta över att vara en queerförening som samlar människor med olika läggningar, fetischer, könsidentiteter och sexualiteter i en och samma öppensinnade galenskap till gemenskap.

Installationer under kvällen:
Vår favoritfetishist Shiner finns förstås på plats igen och polerar våra extravaganta latex-outfits. Tänk på att väntetiden kan bli lång så var snabb att ta ett könummer när ni anländer!
En ny installation i ett färgsprakande tema är "Bazookas hörna". Bazooka är en kreativ och återkommande gäst som nu får en egen arena. Han har fått i uppdrag att inreda en alldeles egen del av festen för att bistå med smisk i färgernas tecken. Du hittar Bazookas hörna längre in i lokalen omkring andra kors och smiskmöbler. Han har också uppmuntrat till att: det är inte bara han själv som kan slå. Som service-sadist lånar han gärna ut redskap som kanske inte finns i allas lekväskor.

Från Japan har vi bjudit in den fantastiska SARI! Hon ska ta över stora scenen och sjunga för oss, sen finns hon tillgänglig för meet-and-greet och att ta polaoridfoton med henne, för en kostnad. Missa inte vårt unika samarbete med Swedish-Japanese Performers Association.

Vi har även en dialog med en engelsk artist och så snart vi vet mer, så vet ni mer. Lyckas vi, tar hon stora dansgolvet, och ni kommer bli kladdiga?.


Vi dansar sedan sommarnatten lång till tunga elektroniska beats levererade av våra heta DJ?s.

Perv Pride sätter Dekadance färg på en annars ganska svart scen. Vi firar och ger uttryck för vår mångfald med hjälp av kläderna vi har på oss. Vi passar på att uppmärksamma att fetish inte nödvändigtvis innebär svart och minimalt.
Ta på dig din glansigaste, tightaste, mest glamorösa och färgglada utstyrsel och bidra till Pridestämningen!

Dekadance vanliga dresscode, det vill säga den som går att finna på vår hemsida.
Som vanligt går det utmärkt att skicka ett mail med en bild till dresscode@dekadance.se för att få sin outfit godkänd i förväg.

Vi ses under regnbågen!

Fakta:
Dresscode enligt https://www.dekadance.se/?page_id=74
Medlemskap krävs https://www.dekadance.se/register.php

Copyright © Dekadance