Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2014-03-09

För dig som är ny i Dekadance

Dekadance är en fetischklubb i första hand, men många av våra gäster är också intresserade av BDSM. Vi har darkrooms med madrasser där gäster kan dra sig undan och utforska varandra lite närmare, och playrooms där det finns lekmöbler tänkta för BDSM-lekar. Vi lägger ut kondomer och glidmedel i darkrooms, men ta gärna med dig eget så du är förberedd. Kasta skräpet efter dig.

Det uppskattas om man bara uppehåller sig i darkrooms och playrooms när man ska leka eller betrakta andra som leker – samtal om vardagsfrågor och social samvaro får skötas ute i klubben för att inte störa de lekande. Respektera alltid dem som leker – du får gärna titta på, men stå inte för nära och rör ALDRIG vid någon utan tillstånd. Tafsare åker ut från festen omedelbart.

Stör aldrig någon som leker – tilltala inte den som är involverad i utlevnad och stå inte i vägen för piskor etc. MEN vi har ett gemensamt ansvar för att ingen kommer till skada – skulle du se något som ser helt galet ut ska du såklart förvissa dig om att allt är okej.

Ta gärna med dig piskor, handklovar och annat skoj att leka med under festen, men kom ihåg att du är ansvarig för sakerna och att de används på rätt sätt på rätt person. Om du till exempel binder någon, se till att du har en sax om du skulle behöva befria personen snabbt. Lämna aldrig en bunden person ensam.

Av smittoskäl tillåter vi inte knife play, play piercing och annat som orsakar blodvite i darkrooms och playrooms. I övriga områden endast efter godkännande från festansvariga.

Vi försöker att alltid ha darkroomvakter som håller lite koll i lekrummen, men det är inte alltid vi lyckas få folk att ställa upp. När det inte finns darkroomvakter får vi hjälpas åt att se till att alla har det bra. Kontakta personal om problem uppstår.

Vi har nolltolerans mot illegala droger på Dekadance, och alltför alkoholberusade personer kan också avvisas från festen.

Alla ska känna sig trygga och glada och sugna på att leva ut sin sexualitet på Dekadances fester – ta därför hänsyn till dina medgäster. Rör aldrig vid någon utan tillåtelse, ragga med stil och acceptera ett nej direkt. Om någon går över gränsen eller bryter mot våra regler, kontakta våra crewmedlemmar.

Våra medarbetare sliter hårt för att skapa festerna, och vill också gärna hinna ha lite kul under kvällen. Tveka inte att kontakta oss om ett akut problem uppstår, men skippa gärna dresscodediskussioner, detaljer om inredningen eller synpunkter på musiken – ta det vid ett annat tillfälle. Vi vill också ha en härlig, snuskig, frigjord fest! :)

Det råder totalt fotoförbud på våra fester, det gäller både inne på festen och gatan utanför där man står och röker, etc. Gäller även vid uppträdanden. Vi har officiella fotografer med fotografbricka, bilderna läggs ut på vår hemsida där medlemmar kan se dem, men säg till om du inte vill vara med på bild.

Vår förhoppning är att Dekadance ska kunna vara en frizon för personer med alternativa sexuella uttryck, och att just du ska känna dig som ditt snyggaste, starkaste och sexigaste när du besöker oss. Att vara lite kinkyminded är en stor resurs och glädje, och hos oss kan du utforska gränserna till vad du trodde var möjligt. Varmt välkommen till Dekadance!

Copyright © Dekadance