Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2011-08-06

Gå med oss i Prideparaden!

Dekadance är Sveriges största sexualpolitiska organisation och självklart ska vi synas så mycket det går i Prideparaden!
I år har vi både en pimpad personbil, pony-play-ekipage med vagn, och vanliga gående i vår sektion, (men ingen lastbil i år).

Vi söker dig som vill vara ponny i pony-play-ekipaget och dra den lilla vagnen, och dig som vill vara hjulvakt till bilen eller vagnen och gå bredvid och hålla lite koll på hjulen. Vi turas om och det är ett kul jobb, och du får drinkbiljetter och en massa pussar och applåder som tack. Maila din intresseanmälan till info@dekadance.se.

Och så självklart vill vi att så många som möjligt går med i vår sektion i egenskap av stolta fetischister!

För att delta i Prideparaden tillsammans med Dekadance:
Vi möts klockan 12.00 vid paradens utgångspunkt Zinkensdamm, spana efter vår svarta banderoll med Dekadanceloggan på. Dresscoden är densamma som på festerna förutom skorna, eftersom det är rätt långt att gå... För hjulvakter och ponnies är det svart klädsel som gäller, ponnisarna får gärna ta med eventuell egen ponyplayutrustning. Ta gärna med "rekvisita" som piskor etc.

Att gå med Dekadance i Prideparaden är en oförglömlig upplevelse, vi väcker uppseende och glädje och visar hela världen hur fantastiska vi är. Klart du ska gå med!

Copyright © Dekadance