Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2014-03-09

Dresscode

Ordinarie dresscode antagen 2019-02-26


Dekadance är en kinkyförening med dresscoderegler. Ett syfte med dresscodereglerna är att sålla bort gäster som vill gå bara för att titta på andra, utan att själva bidra till fetischfeststämningen. Det finns möjlighet att byta om på plats i ett gemensamt omklädningsrum, om inte något annat meddelats.

Det finns många materialfetischer, och vi kan inte tillgodose alla. Ibland har vi temafester som har modifierad, begränsad och/eller utökad dresscode. Då finns det en specifik dresscodebeskrivning för just den festen. Annars gäller vår ordinarie dresscode:

Godkända material


• LLL, dvs latex/gummi/neopren, lack/PVC, läder/konstläder
Fungerar alltid – om det inte står något annat i den aktuella festens dresscodebeskrivning.

• Lycra, wetlook, satin
Fungerar om det är riktigt blankt. Om du är osäker, maila en bild till dresscode@dekadance.se för att få din outfit godkänd i förväg.

Godkända outfits i andra material


• Korsetter
Fungerar oavsett material i kombination med övrig dresscode.

• Bondage
Rep, kedjor, sele, bondagetejp etc i kombination med övrig dresscode.

• Lättklätt
Även om du är lättklädd behöver de kläder du har i regel vara i ett godkänt material. Undantag görs för strumpbyxor, stay-ups och liknande som är svåra att hitta i o-tygiga material, så nylon/nätstrumpor och liknande godkänns. Det är inte tillåtet med nakna skrev, oavsett övrig klädsel.


• Uniformer
I regel godkänns militära uniformer av historisk och korrekt karaktär samt civila uniformer som följer historisk uniformstradition. Om du är osäker, maila en bild till dresscode@dekadance.se för att få din outfit godkänd i förväg. Moderna fältuniformer är inte godkända. Uniformen får bära politiska symboler, men hakkors skall alltid täckas över.

Övrigt


– Vi tillåter inte vapen eller realistiska vapenattrapper.
– Skor, väskor, accessoarer och liknande är undantagna från materialkraven.
– Vi tillåter inte gäster att gå barfota.
– Det går bra att blanda godkända material och outfits.
– Vi gör inte skillnad på kön i vår bedömning; oavsett vilket/vilka könsuttryck du väljer måste du ändå följa dresscodereglerna.

Våra dresscodevärdar


Klädseln kontrolleras av våra dresscodevärdar; deras beslut är slutgiltigt. Ingen återbetalning av biljetten om dresscoden inte uppfylls. Dresscodevärdarna kan föreslå att du ska ta av dig ett eller flera plagg för att bli godkänd, om kläderna följer dresscoden i övrigt. Det är inte för att vi vill se så mycket hud som möjligt, utan så lite tyg som möjligt.

Ha gärna med dig extrakläder som du vet att du kommer in i om du har något som du tror är på gränsen.

Osäker eller har andra frågor?


Är du osäker på om det du har tänkt ha på dig är godkänt eller inte? Skicka ett mail med en tydlig bild till dresscode@dekadance.se så hjälper vi dig avgöra om kläderna fungerar. Om kläderna inte ryms inom ramarna för dresscodereglerna behöver de godkännas i förväg. Men var ute i god tid, några dagar före festen har vi mycket att göra.

Dresscodevärdarna har tillgång till de bilder som mailats in, och ett godkännande via mail gäller.

Copyright © Dekadance