Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2019-08-26

Deka XS - Rubberized

Deka XS - Rubberized


Datum: 14 September 2019
Tid: 22:00 - 03.00 (Insläppet stänger 00.00)
Plats: H62, Hornsgatan 62 (T) Mariatorget
Pris: Fullt pris 195 kr, reducerat pris 145 kr* Garderob ingår i priset, inga återköp.

*biljetter för de med begränsad ekonomi - för studenter, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.

Biljetter: Kan endast köpas här. Inga biljetter säljs i dörren.
Medlemskap krävs. Visa alltid upp ID i entrén! Medlemskapet är gratis.
Dresscode: Endast LATEX/Gummi event! Det betyder att din outfit måste vara latex!. Accessoarer, strumpor, väskor och skor kan vara av andra material.
OBS: Ordinarie dresscode gäller inte för denna fest pga av temat

Välkommen till Deka Rubberized – en skinande orgie i latex. Plocka fram dina glansigaste och mest spännande latexplagg och glid snygg och episk in på H62. Vi har självklart ett pulserande dansgolv med grymma DJs, shiners’ corner med dubbla shinare, inplastade lekytor och prova-på-vakuumsäng. Den här festen ligger fokus på latex, fetischism och dans, vilket innebär att det kommer finnas lite färre smiskmöbler den här gången.

Totalt fotoförbud gäller som alltid, mobiltelefon är endast tillåten inom mobilzonen. Om du vill bli fotograferad, fråga en av våra fotografer!

Observera att det här är en ren latex-fest, vilket betyder att ordinarie dresscode inte gäller. Hela din klädsel behöver vara just latex; inte lack, läder eller wetlook. Skor och accessoarer som strumpbyxor/stay-ups, halsband och liknande är undantagna. Självklart kan du ha andra material under din latex om du vill, till exempel underkläder eller korsett; det är det yttre lagret som räknas.

Har du frågor om ditt kit passar så kontakta dresscode@dekadance.se

Copyright © Dekadance