Deka XS – Fa-Ball-ous

Datum: 26 Oktober 2019
Tid: 22:00 – 02.59
Insläppet stänger 00.00
Plats: H62
Hornsgatan 62, Stockholm. (T) Slussen eller (T) Mariatorget
Pris: Fullt pris 220 kr, reducerat pris 160 kr*. Garderob ingår i priset, inga återköp.
*biljetter för de med begränsad ekonomi: studenter, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.
Dresscode: Ordinarie dresscode gäller.**
Vad är Deka XS? XS står för Xtra Small och är Dekadance mindre och intimare event

Det kliar i fingrarna hos oss att skapa fester.
Vi hör allt fler önskningar om bollhav, och H62 hade en lucka kvar i kalendern. Kinkstertrollbrygden har alla ingredienser för ytterligare ett DEKA – XS!
Kom i knarrande läder, glänsande lack, shinad (eller oshinad) latex, din favorituniform eller som den sjöjungfru/-junker du är. Bollhavets böljande vågor välkomnar dig, eller om du hellre vill hänga i baren, på dansgolvet eller vid shiner’s corner.

Självklart har vi tunga DJs för ett pulserande dansgolv, skinande kors för mer smärtsam utlevnad och lekmöjligheter för alla samtyckande parter.

Det praktiska:
Vi är på H62: Hornsgatan 62
Festen är på natten då vi ställer om klockorna, så vi stänger “första” gången klockan blir 02:59 dvs inga vare sig missade eller extra timmar.
Totalt foto- och mobilförbud gäller i lokalen; om du vill kolla något på mobilen får du gå ut på gatan. Om du vill bli fotograferad, fråga en av våra fotografer!

**Bollhav gör att vi välkomnar bad- och beachrelaterade utstyrslar och självklart också sjöjungfrur/-junkrar, så dresscoden är utökad med dessa fantastiska väsen. Annars är det vår ordinarie dresscode – lack/pvc, läder och latex – som gäller. Detaljerad beskrivning hittar du här.

Har du funderingar om din klädsel, maila in en bild till dresscode@dekadance.se senast dagen före festen. Dresscodevärdarna har tillgång till de inskickade bilderna, och ett godkännande via e-post gäller.

Välkomna till ännu en fantastisk kväll i det moraliska förfallets tecken.

Bookmark the permalink.

Comments are closed