Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2023-02-10

Dekadance Classic

Dekadance Classic

Datum: 4 mars 2023
Tid: 22:00 - 03.00
Insläpp: 22-23.59
Plats: Loftet, Vretenborgsvägen 5, Stockholm

Biljetter:
https://shop.qx.se/

Reducerat pris: 370kr. för er med begränsad ekonomi - studenter, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer
Ordinarie pris: 420kr
Stödbiljett: 600kr. För dig med extra bra ekonomi som vill stötta föreningen.
Garderob ingår i biljettpriset och som alltid: packa smart för ombyte och garderob, där det oftast tar längst tid och kan stoppa upp entrén.
Inga biljetter säljs i dörren. Medlemskap krävs. Visa alltid upp ID i entrén!

För att bli medlem i Dekadance, besök www.dekadance.se. Medlemskapet är gratis.

Har du längtat efter en klassisk Dekadance med många vänner och bekanta? Då är det här festen för dig! Stor lokal, över 400 vackra gäster, tung musik och DEKADANCE 2023.

Vi är tillbaka till Loftet där vi haft några av våra mest omtalade fester som Dekadance Macabre och Art Deka. Efter ett år med några mindre fester, teman och osäkerhet efter pandemin så är det dags för något mer klassiskt. Dans, utlevnad, mingel, mörka vrår och vem vet, kanske några artister som kan bidra till stämningen. Vi öppnar upp för den av styrelsen nyss antagna dresscode och hoppas ni alla vill vara med.
Det kommer vara en något begränsad bar men vi hoppas alla kan hitta något du gillar.

Dresscode: Ordinarie dresscode gäller. https://www.dekadance.se/?page_id=74
Är du osäker på om din outfit följer dresscode så maila en bild så snart som möjligt till info@dekadance.se så ger vi besked. Dresscode är till för att alla ska bidra snarare än att stänga ute. Våra dresscodevakter gör en bedömning av samtliga och ger förslag på uppgraderingar om din outfit inte följer reglerna. Ingen återbetalning sker om du till slut behöver nekas.

Totalt fotoförbud gäller som alltid , mobiltelefon är endast tillåten inom markerade mobilzoner. Om du vill bli fotograferad, fråga en av våra fotografer som har tydliga fotobrickor.

Om du någon gång under festen känner dig osäker eller otrygg så finns crew och styrelsen där för dig. Vi har särskilda brickor och finns där för att kunna hantera frågor och situationer på plats. Får du inte tag i oss finns ordningsvakter alltid vid entré.

Som alltid, styrelsen tillsammans med roddare gör vad vi kan för att skapa bästa stämningen men det är alla ni gäster som skapar det där extra som vi alla vill ha. Vill du hjälpa till att bygga festen, vara crew under tiden festen pågår eller plocka ihop dagen efter så behöver vi dig! Kontakta oss i valfri kanal så hittar vi en plats för dig.

Shiners corner är på plats för de som vill glänsa lite extra.

Varmt välkomna till Dekadance Classic!

Copyright © Dekadance